۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۸، ۱۳:۵۹

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان:

سالانه ۷۵۰ مورد حیوان گزیدگی در جنوب غرب خوزستان رخ می دهد

سالانه ۷۵۰ مورد حیوان گزیدگی در جنوب غرب خوزستان رخ می دهد

آبادان - سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان گفت: سالانه ۷۵۰ مورد حیوان گزیدگی در محدوده فعالیت این دانشکده در منطقه جنوب غرب خوزستان رخ می دهد.

شکرالله سلمان زاده در گفتگو با خبرنگار مهر ضمن تاکید بر لزوم پیشگیری از این موضوع اظهار کرد: افزایش سگ‌های ولگرد در شهر تهدیدی جدی برای سلامت عمومی است که متأسفانه تا به امروز اقدامی جدی برای حل این موضوع در آبادان و خرمشهر صورت نگرفته است.

وی افزود: سالانه حدود ۷۵۹ مورد حیوان‌گزیدگی در منطقه جنوب غرب خوزستان (محدوده فعالیت دانشکده علوم پزشکی آبادان) اتفاق می‌افتد که این موضوع هزینه سنگینی را به خاطر تزریق پنج نوبت واکسن و ایمونوگلوبین برای هر مورد به همراه داشته است.

سرپرست دانشکده علوم پزشکی آبادان تصریح کرد: رشد بی‌رویه جمعیت حیوانات ولگرد علاوه بر خطر ابتلاء به هاری، که بسیار کشنده و خطرناک است، سبب شیوع بیماری‌های انگلی همچون کیست هیداتیک، سالک و توکسوکارا نیز می‌شود.

سلمان زاده با تاکید بر اینکه بر اساس دستورالعمل‌های جدید، شهرداری‌ها موظف به زنده‌گیری حیوانات ولگرد و نگهداری آنها در اماکن تعیین شده هستند، گفت: به رغم مهیا بودن چنین فضایی در آبادان، متأسفانه اقدام جدی برای جمع‌آوری این حیوانات انجام نمی‌شود.

کد خبر 4614809

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha